Hepimiz bir kez de olsa bu tatlıyı mutlaka yapmışızdır .
Farklı iç malzemeleri kullansak da neticede ana malzeme tatlı kabaktır.
Benim yaptığım tatlı biraz aceleye geldi ama netice süperdi :)
Kabak tatlısını valide hanım pişirmişti sağolsun , o yüzden ne kadar kabak ne kadar su ne kadar şeker kullandığını yazamayacağım
Bana düşen görev; kabakları ezmek, folyoya sarmak , şekil vermek, krem şantiyi hazırlayıp folyonun arasında şekle giren kabak tatlısını dilimleyip üzerini süslemekti.
Fotoğrafları detaylı olarak yayınlarsam , okumaktan daha etkili olur diye düşündüm .
Buyrunuz ...
aman allahımmm bayılırımm zatenn bu da başka güzel görünüyor.. annem hep fındıkla süsler kabak tatlısını :)
YanıtlaSilbenimki aceleye geldi ama tadı nefisti :)
YanıtlaSil